Манти
- М´ясо (баранина, свинина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Борошно 700 г
- Яйце 6 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове
Для фаршу дрібно нарубати м'ясо (баранина або свинина) і цибулю. Посолити, поперчити, за бажанням додати зіру. Додати 1 склянку води. Фарш повинен бути "мокрий".
Замісити тісто.
Розбити 5-6 яєць, всипати борошно, додати дрібку солі і замісити туге тісто (при потребі додати воду, не більше ніж півсклянки (якщо тісто не замішується, краще додати зайве яйце). Тісто має бути туге, "гумове".
Тісто нарізати на невеликі порції, тонко (як на пельмені) розкотити і нарізати на квадрати не менше 10х10 см. У центр кожного квадрата викласти фарш.
З'єднати 4 куточки квадрата, защіпати їх по центру.
Куточки отриманого конвертика з'єднати з двох сторін.
Мантоварку (або пароварку) рясно змастити олією і викласти в неї манти. Готувати 40-45 хвилин. Після закінчення готування викласти манти на тарілку, зверху полити розтопленим вершковим маслом.
Очень вкусные рецепты борща: рецепт борща украинского.
Арахисовое масло фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz.uaПраздничное агентство
Рецепты салатов с фото пицца. Рецепты и фото салатов для домашней кухни.
Кульки оптом льввкульки
Рецепт рахат лукума с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter