Манти

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
866 Манти
Фото - Манти
інгредієнти:
  • М´ясо (баранина, свинина) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 кг
  • Борошно 700 г
  • Яйце 6 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Масло вершкове

Манти інгредієнти Для фаршу дрібно нарубати м'ясо (баранина або свинина) і цибулю. Посолити, поперчити, за бажанням додати зіру. Додати 1 склянку води. Фарш повинен бути "мокрий".

Замісити тісто.

Розбити 5-6 яєць, всипати борошно, додати дрібку солі і замісити туге тісто (при потребі додати воду, не більше ніж півсклянки (якщо тісто не замішується, краще додати зайве яйце). Тісто має бути туге, "гумове".

Манти Тісто нарізати на невеликі порції, тонко (як на пельмені) розкотити і нарізати на квадрати не менше 10х10 см. У центр кожного квадрата викласти фарш.

фото Манти З'єднати 4 куточки квадрата, защіпати їх по центру.

Манти М'ясо Куточки отриманого конвертика з'єднати з двох сторін.

Манти Цибуля ріпчаста Манти Борошно

Мантоварку (або пароварку) рясно змастити олією і викласти в неї манти. Готувати 40-45 хвилин. Після закінчення готування викласти манти на тарілку, зверху полити розтопленим вершковим маслом. 

 

Очень вкусные рецепты борща: рецепт борща украинского.

Арахисовое масло фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

recepti.biz.uaПраздничное агентство

Рецепты салатов с фото пицца. Рецепты и фото салатов для домашней кухни.

Кульки оптом льввкульки

Рецепт рахат лукума с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты