Лінивчики з капустою
1128
інгредієнти:
- Борошно пшеничне 4 скл.
- Молоко (тепле)
- Сіль
- Сода харчова (погасити) 1 ч.л.
- Капуста білоголова 0.5 кг
- Морква (велика) 1 шт.
З борошна, соди і солі на молоці замісити тісто як на вареники. Капусту дрібно нашаткувати, трохи підсмажити на олії, додати терту моркву, сіль, побризкати оцтом довести до готовності.
Тісто тонко розкачати.
Зверху викласти начинку.
Сформувати рулет і порізати на шматочки сантиметрів по 4.
Викласти у глибоку сковороду і залити, більш ніж на половину, гарячою водою.
Накрити кришкою і варити на середньому вогні близько 10 хвилин.
Дайте пожалуйста рецепт первого блюда recepti.biz.ua
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошаяПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі