Лимонні равіолі зі шпинатом
- Борошно пшеничне 1 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль
- Цедра лимонна 0.5 шт.
- Сік лимонний 1 шт.
- Шпинат (свіжий або с/м) 300 г
- Олія оливкова 3 ст.л.
Борошно просіяти, додати сіль, натерту цедру лимона, лимонний сік, і, поступово додаючи воду, замісити еластичне тісто. Вимішувати 5-7 хвилин, додати 1 ст. л. оливкової олії і вимішувати ще хвилин 5.
Шпинат відварити в підсоленій воді близько 5 хвилин. Злити на дуршлак і обдати крижаною водою (щоб шпинат зберіг свій яскравий колір). Збити шпинат блендером до стану пюре.
На сковороді розігріти оливкову олію, додати 2 ст. л. борошна і швидко перемішати. Додати до борошна пюре зі шпинату, перемішати до стану густої однорідної маси.
Додати до шпинату лимонний сік. Начинка для равіолі готова.
Від тіста відокремити третю частину, тонко розгорнути в прямокутний пласт. Викласти на тісто (ближче до нижнього краю) чайною ложкою невеликі кульки шпинатної начинки, накрити «верхнім» краєм тіста начинку і добре притиснути пальцем по краях і між шарами начинки. Акуратно обрізати зайве тісто по краях і між равіолі. Вийдуть такі «квадратики з кулькою начинки усередині», а краї повинні залишитися добре склеєними, щоб під час варіння начинка не витекла.
Відварити готові равіолі в підсоленій воді або в овочевому бульйоні до готовності тіста (близько 6-7 хвилин).
Подавати равіолі з соєвим майонезом, оливковою олією або сметаною на рослинній основі, прикрасити зеленню кропу.
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Вкусные Рецепты В Мультиварке - салат з ананасами та куркою.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами. Морепродукты салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter