Ледачі вареники з гарбузом
- Сир домашній 200 г
- Гарбуз 300 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно 1.5 скл.
- Сіль
- Цукор 3 ст.л.
Гарбуз порізати кубиками, перекласти в каструлю, влити трохи води і протушкувати під кришкою на маленькому вогні хвилин 10 (до м'якості), потім воду злити, а гарбуз розім'яти в пюре.
Сир розтерти з цукром, сіллю і яйцем, після чого додати гарбузове пюре.
Всипати борошно, ще раз перемішати (якщо потрібно, то підсипати ще), тісто потрібно злегка замісити, але не круто. Стіл добре посипати борошном, тісто поділити на 2 частини, скачати в "ковбаску", порізати на шматочки. Опускати в киплячу підсолену воду, перемішати, щоб не прилипли. Як тільки спливуть, дати покипіти трохи.
Потім вийняти акуратно шумівкою, змастити вершковим маслом. Подавати зі сметаною.
Простые рецепты: рецепт салата з язиком.
Праздничный стол рецепты блюд здесь
Сайт кулинарный 7Кулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter