Ледачі вареники із вишнею
- Вишня 15 шт.
- Цукор 7 ст.л.
- Сир 250 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно 1 скл.
Тісто.
250 г сиру, 1 яйце, 2-4 ст. ложки цукру, півсклянки борошна + 1/4-1/2 склянки борошна для посипання столу.
Змішати сир, яйце і цукор. Додати стільки борошна, щоб вийшла грудка липкого тіста.
На стіл насипати борошно і викласти тісто.
1 варіант приготування.
Половину тіста пальцями розім'яти у нетовсту стрічку. Стежити, щоб під нею було досить борошна, інакше тісто прилипне до столу.
На невеликій відстані від краю насипати гірки цукру (по 1/4-1/3 ч. л. на одну гірку). На цукор викласти вишні.
Згорнути тісто щільним рулетом так, щоб вишні опинилися в центрі.
Пальцем трохи притиснути тісто в проміжках між вишнями і потім по цих канавках розрізати рулет на частини.
Точно так само вчинити з другою частиною тіста.
2 варіант приготування.
Тісто розкачати в товсту ковбаску діаметром 3-4 см. Нарізати її на шматки.
Кожен шматок зрізами вмочити в борошно і пальцями розплющити у невеликий коржик.
На кожен коржик насипати по 1/4-1/3 ч. ложки цукру і покласти одну вишеньку.
Скріпити краї тіста над вишнями та сформувати кульку.
Варити готові вареники з вишнею у киплячій підсолeній і солодкій воді 7-10 хвилин у залежності від розміру.
Вареники можна приготувати заздалегідь і зберігати у морозильній камері.
Рецепты из печени: печеня по домашньому.
Рецепты блюд великого поста. Рецепт пост.
Как приготовить летний салат: рецепт салата белочка. Рецепты для пекарни.
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter