Ледачі вареники
- Масло вершкове 50 г
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Сир домашній (5%) 200 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Крупа манна 6 ст.л.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
М'яке масло розтерти з цукром.
Додати сир, яйце і манку, замісити тісто, яке можна розім'яти ложкою. Потім поставити тісто в холодильник (на 30 хв) для набухання манки.
Якщо після холодильника тісто не стало густішим, додати 2 ст. л. борошна (або трохи менше) і скотити з тіста кулю (місити сильно не треба, тісто все одно липким має бути).
Насипати на робочу поверхню 2 ст. л. борошна (або більше, якщо треба), розділити тісто на 3-4 частини і скачати джгутики, з яких потім вирізати вареники.
Закип'ятити воду, додавши в неї трохи олії (щоб не злиплися), кинути вареники у киплячу воду і коли спливуть можна виймати.
Подавати зі сметаною.
Лазанья со шпинатом. Рецепт лазанья со шпинатом.
Салат з селери моркви яблукУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Салат из омлета и колбасыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних праздничных блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты с ананасом. Рецепты Приготовления.
Рецепты приготовления блюд: легкие супы рецепты с фото.
Праздничные новогодние рецепты блюдРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter