Лагман

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
813 Лагман
Фото - Лагман
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне
  • М´ясо
  • Овочі (асорті: картопля, редька, редиска, баклажан, часник)
  • Квасоля стручкова
  • Помідор 3 шт.
  • Перець болгарський (гіркий, напівгіркий, червоний, зелений)

Лагман інгредієнти Замісити тісто, як на пельмені, сіль розчинити у воді. Можна додати яйце. Залишити приблизно на годину. За цей час обминати кілька разів.

ЛагманТісто розділити на 2-3 частини, розгорнути довгі ковбаски, і нарізати на невеликі шматочки завбільшки з кулак, або ж відривати руками і потім вже з цих кульок витягувати локшину.

фото Лагман Після того, як тісто скачати в округлу форму, скласти і змастити олією, накрити мискою або пакетом і залишити на 10 хвилин.

Лагман Борошно пшеничне

Лагман М'ясо Поступово, кожну лапшинку, по черзі, розкочувати і витягувати одночасно на столі.

Лагман Овочі Лагман Квасоля стручкова

Витягнувши до бажаної товщини скласти їх невеликими порціями і варити у великій кількості киплячої води. Закрити кришкою, коли закипить, перевернути локшину, коли закипить ще раз - вийняти. Довго не варити.

Лагман Помідор Порізати м'ясо та овочі.

Лагман Перець болгарський Обсмажити м'ясо на олії, коли волога випарується, додати цибулю, потім подрібнені помідори, сіль та спеції, потім додати овочі, які готуються довше - картопля, редиска, редька, смажити ще кілька хвилин, додати баклажани, квасолю, через 2-3 хв додати води, варити на маленькому вогні хв 20-30, перець і часник покласти у кінці, коли м'ясо і овочі готові, і вимкнути вогонь.

Торт Наполеон классический: торты без выпечки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Торт медовик это. Рецепты. торт медовик.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter