Лагман
- Борошно пшеничне
- М´ясо
- Овочі (асорті: картопля, редька, редиска, баклажан, часник)
- Квасоля стручкова
- Помідор 3 шт.
- Перець болгарський (гіркий, напівгіркий, червоний, зелений)
Замісити тісто, як на пельмені, сіль розчинити у воді. Можна додати яйце. Залишити приблизно на годину. За цей час обминати кілька разів.
Тісто розділити на 2-3 частини, розгорнути довгі ковбаски, і нарізати на невеликі шматочки завбільшки з кулак, або ж відривати руками і потім вже з цих кульок витягувати локшину.
Після того, як тісто скачати в округлу форму, скласти і змастити олією, накрити мискою або пакетом і залишити на 10 хвилин.
Поступово, кожну лапшинку, по черзі, розкочувати і витягувати одночасно на столі.
Витягнувши до бажаної товщини скласти їх невеликими порціями і варити у великій кількості киплячої води. Закрити кришкою, коли закипить, перевернути локшину, коли закипить ще раз - вийняти. Довго не варити.
Порізати м'ясо та овочі.
Обсмажити м'ясо на олії, коли волога випарується, додати цибулю, потім подрібнені помідори, сіль та спеції, потім додати овочі, які готуються довше - картопля, редиска, редька, смажити ще кілька хвилин, додати баклажани, квасолю, через 2-3 хв додати води, варити на маленькому вогні хв 20-30, перець і часник покласти у кінці, коли м'ясо і овочі готові, і вимкнути вогонь.
Торт Наполеон классический: торты без выпечки рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Торт медовик это. Рецепты. торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter