Лагман
- Вода 865 мл
- Борошно 1 кг
- Сіль 0.5 ч.л.
- Олія соняшникова (нерафінована) 0.5 л
- Селера черешкова 2 пуч.
- Перець болгарський 6 шт.
- Помідор 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- М´ясо 400 г
- Квасоля (стручкова)
- Цукор 1 ст.л.
- Огірок 2 шт.
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
- Часник 5 зуб.
- Соєвий соус 3 ст.л.
Замісити туге тісто із 365 мл води і 1 кг борошна. Борошна не повинно залишитися, вмісити потрібно все. Тісто має рватися. Перемішувати його кожні 30 хв.
Після того, як тісто стане еластичним, нарізати його на шари і обім'яти в соняшниковій олії і залишити на 40-50 хв.
Із кожного пласта розкачати ковбаску (діаметр 1,5 см) і згорнути у спіраль. Кожну спіраль залити олією. Залишити тісто на 30 хв.
Із кожної ковбаски витягнути «макаронину» (будь-якої товщини).
Намотати витягнутий лагман на руки і стукати об стіл. Опустити його у киплячу воду (води багато не треба, тому що варити по одній ковбасці) і швидко розправити, накрити кришкою. Як тільки він закипить, витягнути шумівкою і добре промити. Лагман готовий.
Підлива 1.
У казані розжарити соняшникову олію і покласти туди 150 г м'яса. Як м'ясо зазолотиться, додати цибулю, нарізану чвертькільцями. Налити 1 ст. л. соєвого соусу. Посолити. Додати нарізану селеру (шматочками завдовжки 2 см). Перемішати і протушкувати 10 хв. Додати нарізаний дрібними шматочками солодкий перець (1 шт.). 2 помідори нарізати часточками і додати у казан. Добре перемішати. Якщо треба, додати 100 мл води. Тушкувати до готовності селери. Наприкінці додати 2 зубчики часнику.
Підлива 2.
У казані розжарити олію, додати 1ст. л. цукру. Коли цукор почорніє, відправити туди 250 г м'яса, перемішувати доки м'ясо рівномірно не карамелізується. Цибулю нарізати чвертькільцями і відправити до м'яса. 5 солодких перчин порвати на шматочки і покласти у казан, добре перемішати, тушкувати 15 хв. Стручкову квасолю порізати шматочками завдовжки 2 см і відправити у казан, тушкувати ще 10 хв. Чвертькільцями нарізати огірки і покласти їх у підливу, налити 2 ст. л. соєвого соусу. 2 помідори нарізати шматочками і відправити туди ж. Перемішати, тушкувати 5 хв. У 400 мл холодної води розвести 1столову ложку крохмалю і влити у казан. Перемішати. Тушкувати, доки не приготується квасоля. Наприкінці додати 3 зубчики часнику.
Подача: кожному у глибоку тарілку покласти лагман, в окремі тарілки викласти підливи.
Куриный рулет с черносливом и курагой видеокуриный рулет
Рецепты новогодних блюд. Интересные рецепты новогодних блюд.
CAKE-BAR: крем с манкой для торта. Крем для торта.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter