Курзе з кропиви
 
		
				
				
				
				
		
- Борошно 500 г
- Кропива 300 г
- Яйце 2 шт.
- Горіхи
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
- Масло вершкове 50 г
 Кропиву почистити, добре промити, і подрібнити.
 Кропиву почистити, добре промити, і подрібнити.
 Додати в кропиву яйця і горіхи подрібнені.
 Додати в кропиву яйця і горіхи подрібнені.
 Цибулю ріпчасту подрібнити і обсмажити до золотистого кольору.
 Цибулю ріпчасту подрібнити і обсмажити до золотистого кольору.
 Всі приготовані інгредієнти перемішати з кропивою.
 Всі приготовані інгредієнти перемішати з кропивою.
 Приготувати тісто (борошно, сіль, яйце, вода). Дати трохи полежати, потім розкачати пласт і вирізати кружечки.
 Приготувати тісто (борошно, сіль, яйце, вода). Дати трохи полежати, потім розкачати пласт і вирізати кружечки.
 У приготовлений фарш додати сіль і чайною ложкою покласти фарш на середину кружечка.
 У приготовлений фарш додати сіль і чайною ложкою покласти фарш на середину кружечка.
 Заплести кіску.
 Заплести кіску.
 У киплячу каструлю укинути курзе і варити, доки вони не спливуть наверх, обережно перемішати. Готове курзе витягти шумівкою.
 У киплячу каструлю укинути курзе і варити, доки вони не спливуть наверх, обережно перемішати. Готове курзе витягти шумівкою.
 У готове курзе покласти вершкове масло.
 У готове курзе покласти вершкове масло.

Китайская кухня на Бауманской: мясные салаты с ананасом.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты пляцков с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Закупка рецепты - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

