Курзе із сиру і "дикої цибулі"
- Борошно 500 г
- Яйце 5 шт.
- Сіль
- Вода
- Сир домашній 700 г
- Цибуля дика 3 пуч.
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове 30 г
Дику цибулю почистити і добре промити.
Подрібнити цибулю.
Сир розім'яти виделкою, додати 4 збитих яйця.
До сиру додати дику цибулю, сіль, перець і добре перемішати.
Замісити тісто (борошно, сіль, яйце, вода), залишити хвилин на 15, потім розділити на круги.
Круг розкачати у пласт, за допомогою формочки вирізати маленькі кружечки.
На кожен кружечок покласти по 1 ч. л. начинки.
Зліпити краї.
Таким чином сформувати курзе.
Каструлю з водою поставити на плиту, коли вода закипить, посолити, укинути акуратно курзе в каструлю і перемішати.
Готові курзе спливуть на поверхню.
За допомогою шумівки вийняти курзе в тарілку і змастити вершковим маслом.
Готовим со вкусом: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.
Книга Рецептов Для Мультиварки - первые блюда рецепт с фото. Первые блюда.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.
Рецепты для пекарни: рецепт праздничных блюд. Как вкусно приготовить мясо.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter