Курзе із сиру і "дикої цибулі"
 
		
				
				
				
				
		
- Борошно 500 г
- Яйце 5 шт.
- Сіль
- Вода
- Сир домашній 700 г
- Цибуля дика 3 пуч.
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове 30 г
 Дику цибулю почистити і добре промити.
 Дику цибулю почистити і добре промити.
 
 
Подрібнити цибулю.
 Сир розім'яти виделкою, додати 4 збитих яйця.
 Сир розім'яти виделкою, додати 4 збитих яйця.
 До сиру додати дику цибулю, сіль, перець і добре перемішати.
 До сиру додати дику цибулю, сіль, перець і добре перемішати.
 Замісити тісто (борошно, сіль, яйце, вода), залишити хвилин на 15, потім розділити на круги.
 Замісити тісто (борошно, сіль, яйце, вода), залишити хвилин на 15, потім розділити на круги.
 Круг розкачати у пласт, за допомогою формочки вирізати маленькі кружечки.
 Круг розкачати у пласт, за допомогою формочки вирізати маленькі кружечки.
 
 
На кожен кружечок покласти по 1 ч. л. начинки.
 Зліпити краї.
 Зліпити краї.
 Таким чином сформувати курзе.
 Таким чином сформувати курзе.
 Каструлю з водою поставити на плиту, коли вода закипить, посолити, укинути акуратно курзе в каструлю і перемішати.
 Каструлю з водою поставити на плиту, коли вода закипить, посолити, укинути акуратно курзе в каструлю і перемішати.
Готові курзе спливуть на поверхню.
 За допомогою шумівки вийняти курзе в тарілку і змастити вершковим маслом.
 За допомогою шумівки вийняти курзе в тарілку і змастити вершковим маслом.

Готовим со вкусом: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.
Книга Рецептов Для Мультиварки - первые блюда рецепт с фото. Первые блюда.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.
Рецепты для пекарни: рецепт праздничных блюд. Как вкусно приготовить мясо.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

