Курячі ковбаски у тісті
- Філе куряче 2 шт.
- Фарш курячий 300 г
- Рис 0.5 скл.
- Горіхи грецькі 100 г
- Помідор 2 шт.
- Спеції
- Борошно 2 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Дріжджі 0.5 ст.л.
- Олія 0.25 скл.
- Водa
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Перець мелений чорний
Цибулю нарізати і спасерувати в олії на невеликому вогні. Додати сіль і спеції.
Для тіста змішати всі сухі інгредієнти, додати олію і воду (3/4 скл.). Вимісити тісто. Дати підійти.
Фарш протушкувати до готовності із невеликою кількістю олії. Додати рис, горіхи, натертий без шкіри помідор і спеції. Розмішати.
Кожне філе розрізати навпіл (отримується 4 смужки філе).
Квадратний шматочок фольги змастити олією. Викласти смужку філе, на нього ковбаску із фаршу. Згорнути фольгу і защипати.
Ковбаски у фользі викласти у глибоку сковороду, налити воду і під кришкою тушкувати близько години. Дати охолонути і розгорнути.
Тісто розділити на 4 частини, розкотити досить тонко. Викласти доріжку цибулі, на неї ковбаску і зверху ще цибулю.
Запеленати.
Викласти ковбаски у тісті на змащене олією деко. Зверху трохи змастити олією. Готувати у розігрітій до 160 градусів духовці до рум'янцю.
Купить кондитерку: торт на день народження. Рецепты праздничных тортов.
Рецепт приготовления Киевского торта www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт лаваш на гриле.
Худеть полезно и легко: диетолог светлана фус сайт. Практическая кулинария худеющим.
приготовление домашней мясной колбасы
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter