Куряче рагу із грибами у листковому тісті
- Філе куряче 400 г
- Перець болгарський 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (заморожені) 100 г
- Вершки 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Тісто листкове (бездріжджове) 400 г
- Зелень
- Сіль
Цибулину очистити, дрібно порізати.
Обсмажити цибулю на олії до золотавої скоринки.
Куряче філе нарізати кубиками, посолити.
Додати курку до цибулі, смажити 5 хв. Потім покласти перець і гриби, тушкувати 10 хв.
У курячу суміш влити сметану або вершки, посолити, тушкувати 15 хв. У кінці додати порізану зелень.
Листкове тісто розділити на 2 частини, розкотити.
Форму змастити олією. Один шар тіста покласти у форму, потім начинку, зверху другий шар тіста. Краї защипати. За допомогою міксера збити яйце. Змастити верхню частину тіста яйцем.
Випікати рагу у листковому тісті 30 хв при 200 градусах.
Конфеты карамель купитьКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борщ с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Блюдце кофейное: рецепты новогодних блюд. Рецепты с малиной.
Поилки для домашней птицы: салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.
Рецепты для пароварки, вкусно - салаты праздничные рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter