Курник
- Борошно 2.5 скл.
- Сметана 125 г
- Масло 125 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Молоко 1 скл.
- Курка 1.5 кг
- Цибуля 2 шт.
- Гриби солоні 0.5 л
- Спеції
- Зелень
Приготувати тісто на млинці.
Спекти 10 млинців.
Накрити готові млинці кришкою, щоб не сохли.
Поставити варити курку. У бульйон покласти 1 цибулину, лавровий лист, перець, сіль.
Відварювати курку не менше години.
Готову курку дрібно порізати.
Додати трохи бульйону і 2 ст. ложки масла, добре перемішати, щоб начинка була соковитою.
Приготувати здобне тісто.
Поставити у холодильник мінімум на 1 годину.
Гриби відкрити, промити. Якщо свіжі - дрібно порізати.
Обсмажити гриби разом із дрібно порізаною цибулиною.
Зварити гречану кашу.
Змішати гриби із гречаною кашею, додати спеції, сіль. Можна ще додати пару зубчиків часнику.
Тісто вийняти із холодильника і розділити на дві частини (одна - для основи, інша - для кришки).
Одну частину тіста розкачати, викласти на великий лист покритий пергаментом.
Зверху млинець і гречану начинку. Знову млинець і курячу начинку.
Так повторювати доки не закінчаться млинці (або начинки).
Тонко розкачати залишок тіста, закрити курник і защипнути краї.
Сформувати "капелюх".
Випікати 45 хвилин при температурі 180-190°С.
За 10 хвилин до готовності змастити жовтком.
Салат австрийский с сайрой рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салаты из Рыбных консерв в томате. Рецепты Рыбных салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter