Курник

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1754 Курник
Фото - Курник
інгредієнти:
  • Борошно 2.5 скл.
  • Сметана 125 г
  • Масло 125 г
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль
  • Молоко 1 скл.
  • Курка 1.5 кг
  • Цибуля 2 шт.
  • Гриби солоні 0.5 л
  • Спеції
  • Зелень

Курник інгредієнти Приготувати тісто на млинці.

Курник Спекти 10 млинців.

Накрити готові млинці кришкою, щоб не сохли.

фото Курник Поставити варити курку. У бульйон покласти 1 цибулину, лавровий лист, перець, сіль.

Відварювати курку не менше години.

Готову курку дрібно порізати.

Додати трохи бульйону і 2 ст. ложки масла, добре перемішати, щоб начинка була соковитою.

Курник Приготувати здобне тісто.

Поставити у холодильник мінімум на 1 годину.

Курник Муки Гриби відкрити, промити. Якщо свіжі - дрібно порізати.

Курник Сметани Обсмажити гриби разом із дрібно порізаною цибулиною.

Курник Масла Зварити гречану кашу.

Змішати гриби із гречаною кашею, додати спеції, сіль. Можна ще додати пару зубчиків часнику.

Курник Яєць

Тісто вийняти із холодильника і розділити на дві частини (одна - для основи, інша - для кришки).

Одну частину тіста розкачати, викласти на великий лист покритий пергаментом.

Зверху млинець і гречану начинку. Знову млинець і курячу начинку.

Курник Солі Так повторювати доки не закінчаться млинці (або начинки).

Курник Тонко розкачати залишок тіста, закрити курник і защипнути краї.

Сформувати "капелюх".

Курник Яєць Випікати 45 хвилин при температурі 180-190°С.

За 10 хвилин до готовності змастити жовтком. 

 

Салат австрийский с сайрой рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

пицца начинка

Салаты из Рыбных консерв в томате. Рецепты Рыбных салатов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter