Курка у "постолах"
- Стегно куряче 2 шт.
- Сир твердий 50 г
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Петрушка, кріп
- Яйце 1 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Борошно 300 г
- Соєвий соус
- Вода тепла 100 мл
Замаринувати м'ясо у солі, перці і соєвому соусі.
Замісити тісто (яйце, цукор, сіль, олія, часник, борошно, вода)
Сир натерти на середній тертці. Подрібнити кріп і петрушку. Все перемішати і додати вершкове масло.
Цим змащувати м'ясо.
Тісто розділити на 6 частин. Розкачати кружечки. Посередині укласти м'ясо. Із боків на тісті зробити надрізи.
На м'ясо викласти "намазку".
Тепер "запеленати" м'ясо. Бічні смужки перехрещувати по черзі.
Нижню, найбільшу ділянку тіста трохи розтягнути і обмотати "конструкцію" (краї тіста завести догори), защипати.
На деко викласти пергамент, змастити олією і викласти пиріжки Дати постояти хвилин 15, змастити жовтком і в духовку. Температура 250°С. Запікати 40-45 хвилин.
Подавати із будь-яким гарніром або просто так.
Закупка-продажа сельхозпродукции: первые блюда рецепты.
Соус из апельсинов с хреном здесь
Рецепты потрясающих салатов - буряк салат рецепт.
Конфеты оптом со склада - конфеты ирис в домашних условиях. Доставка домашних пирогов.
Рецепт торт медовик крем www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter