Курка у "постолах"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
671 Курка у "постолах"
Фото - Курка у
інгредієнти:
  • Стегно куряче 2 шт.
  • Сир твердий 50 г
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Петрушка, кріп
  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Борошно 300 г
  • Соєвий соус
  • Вода тепла 100 мл

Курка в

Замаринувати м'ясо у солі, перці і соєвому соусі.

Курка в Замісити тісто (яйце, цукор, сіль, олія, часник, борошно, вода)

фото Курка в Сир натерти на середній тертці. Подрібнити кріп і петрушку. Все перемішати і додати вершкове масло.

Цим змащувати м'ясо.

Курка в Тісто розділити на 6 частин. Розкачати кружечки. Посередині укласти м'ясо. Із боків на тісті зробити надрізи.

Курка в На м'ясо викласти "намазку".

Курка в Тепер "запеленати" м'ясо. Бічні смужки перехрещувати по черзі.

Курка в Нижню, найбільшу ділянку тіста трохи розтягнути і обмотати "конструкцію" (краї тіста завести догори), защипати.

Курка в На деко викласти пергамент, змастити олією і викласти пиріжки Дати постояти хвилин 15, змастити жовтком і в духовку. Температура 250°С. Запікати 40-45 хвилин.

Курка в Подавати із будь-яким гарніром або просто так.

Курка в

Закупка-продажа сельхозпродукции: первые блюда рецепты.

Соус из апельсинов с хреном здесь

Рецепты потрясающих салатов - буряк салат рецепт.

Конфеты оптом со склада - конфеты ирис в домашних условиях. Доставка домашних пирогов.

Рецепт торт медовик крем www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter