Кундюми

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
765 Кундюми
Фото - Кундюми
інгредієнти:
  • Борошно 2.5 скл.
  • Вода 1 скл.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Печериці 200 г
  • Крупа гречана 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Яйце (варене) 2 шт.
  • Спеції

Кундюми інгредієнти Приготувати бульйон. Гриби очистити, промити, відварити, додавши лавровий лист, часник (розчавити зубчики), перець горошок. Зняти з вогню, гриби відкинути, а бульйон процідити і відставити. Посолити.

Кундюми Відварити гречку (0,5 скл. крупи, 1 скл. води).

Гриби, цибулю подрібнити, яйця посікти.

фото Кундюми На сковороді обсмажити цибулю з грибами хвилини 3, додати яйця і гречку - ще хвилини 2-3. Можна посолити.

Кундюми Борошно Паралельно зробити тісто (борошно, гаряча вода, олія) і залишити на 30 хв.

Кундюми Вода Розкачати тісто на змащеній олією поверхні, нарізати квадратами, покласти начинку, защипати трикутниками.

Скласти на деко, запікати при 180 градусах 15-20 хвилин. Духовку не вимикати. Заздалегідь бульйон нагріти до гарячого стану, додати у форму до пельменів і протушкувати хвилин 20. Посипати зеленню. Подавати зі сметаною.

 

Сборники Клипов (Рок, метал и тд - рецепти до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Семена почтой, в том числе редкие - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.

Салаты. Сайт кулинарных рецептов - салаты рецепты с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter