Кундюми
- Борошно 2.5 скл.
- Вода 1 скл.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Печериці 200 г
- Крупа гречана 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яйце (варене) 2 шт.
- Спеції
Приготувати бульйон. Гриби очистити, промити, відварити, додавши лавровий лист, часник (розчавити зубчики), перець горошок. Зняти з вогню, гриби відкинути, а бульйон процідити і відставити. Посолити.
Відварити гречку (0,5 скл. крупи, 1 скл. води).
Гриби, цибулю подрібнити, яйця посікти.
На сковороді обсмажити цибулю з грибами хвилини 3, додати яйця і гречку - ще хвилини 2-3. Можна посолити.
Паралельно зробити тісто (борошно, гаряча вода, олія) і залишити на 30 хв.
Розкачати тісто на змащеній олією поверхні, нарізати квадратами, покласти начинку, защипати трикутниками.
Скласти на деко, запікати при 180 градусах 15-20 хвилин. Духовку не вимикати. Заздалегідь бульйон нагріти до гарячого стану, додати у форму до пельменів і протушкувати хвилин 20. Посипати зеленню. Подавати зі сметаною.
Сборники Клипов (Рок, метал и тд - рецепти до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Семена почтой, в том числе редкие - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.
Салаты. Сайт кулинарных рецептов - салаты рецепты с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter