Кропив'яні "трояндочки"
- Борошно пшеничне 300 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Кропива 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
Приготувати тісто (борошно, яйце, сіль, вода), воно має вийти не туге.
Начинка: кропиву дрібну, молоду почистити, помити добре і подрібнити, цибулю порізати дрібно і обсмажити на олії до золотистого кольору, подрібнені горіхи залити окропом і залишити для набухання, все це додати у кропиву і перемішати.
Картоплю сиру натерти на тертці.
Всю цю масу посолити і добре перемішати.
Тісто розкачати овалом і зверху тонким шаром розподілити начинку.
Скрутити в рулет.
Нарізати рулет брусочками товщиною 4-5см, (щоб вийшли трояндочки, треба скріпити один край).
Кільця від мантоварки змастити маслом і викласти туди готові "трояндочки".
Варити хвилин 40 під закритою кришкою.
Подавати треба гарячими зі сметаною.
Украинская кухня доставка. Доставка еды на дом кухня Украинская.
Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовление борща на английском языкеКоктейли и домашнее приготовление вин
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом: салаты праздничные рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter