Кропив'яні "трояндочки"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
791 Кропив'яні "трояндочки"
Фото - Кропив'яні
інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 300 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Горіхи волоські 0.5 скл.
  • Кропива 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль

Кропив'яні Приготувати тісто (борошно, яйце, сіль, вода), воно має вийти не туге.

Кропив'яні Начинка: кропиву дрібну, молоду почистити, помити добре і подрібнити, цибулю порізати дрібно і обсмажити на олії до золотистого кольору, подрібнені горіхи залити окропом і залишити для набухання, все це додати у кропиву і перемішати.

Картоплю сиру натерти на тертці.

фото Кропив'яні Всю цю масу посолити і добре перемішати.

Кропив'яні Тісто розкачати овалом і зверху тонким шаром розподілити начинку.

Кропив'яні Скрутити в рулет.

Кропив'яні Нарізати рулет брусочками товщиною 4-5см, (щоб вийшли трояндочки, треба скріпити один край).

Кропив'яні Кільця від мантоварки змастити маслом і викласти туди готові "трояндочки".

Кропив'яні Варити хвилин 40 під закритою кришкою.

Кропив'яні Подавати треба гарячими зі сметаною. 

 

Украинская кухня доставка. Доставка еды на дом кухня Украинская.

Рецепт сирника з макомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Приготовление борща на английском языкеКоктейли и домашнее приготовление вин

рецепты тортов без выпечки

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим со вкусом: салаты праздничные рецепты с фото. Как приготовить летний салат.

http://recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт