Крихти
- Борошно 500 г
- Сіль
- Вода 2.5 скл.
- Олія оливкова 0.5 скл.
У глибоку миску налити воду і посолити її.
Потроху додавати борошно, постійно помішуючи.
У глибокій сковороді розігріти оливкову олію. І вилити туди тісто.
Тепер треба постійно помішувати до готовності крихт на сильному вогні.
Крихти повинні бути підсмажені і приємного жовтого кольору.
Ця страва подається з виноградом, смаженою грудкою, смаженими солоними сардинами, помідорами й огірками.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинария приготовление плова тут
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Готовим со вкусом - рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.
Простые рецепты десертов без выпечки с фотоПорадуй своих сладкоешек вкусными рецептами! Читай подробнее на Everydayme
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter