Крем "Лимон"
1120
інгредієнти:
- Лимон - 2 шт
- Масло вершкове - 75 г
- Цукор - 225 г
- Яйце - 3 шт
Акуратно подрібніть на тeрці лимонну цедру. Вичавіть сік з лимонів.
Розтоплюємо вершкове масло в закритому посуді при потужності 600 Вт 40 -60 секунд.
Додайте лимонну цедру, сік, цукор і яйця і знову поставте в піч на 3 хв. (Щоб розчинився цукор), двічі перемішавши. Готуйте 2, 5 -3, 5 хв. до згущування, помішуючи кожні 30 сек.
Рецепт торта киевскийПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Помощник оперативного дежурного ювао кульков константин. Кульков василий.
Как приготовить летний салат - салаты вкусные рецепты.
Чанахи рецепт в горшочках с фасольюТрадиционные и оригинальные рецепты грузинских блюд с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі