"Конвертики" з сирно-овочевою начинкою

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1016 "Конвертики" з сирно-овочевою начинкою
Фото -
інгредієнти:
  • Молоко 0.5 скл.
  • Сметана 1 ст.л.
  • Борошно пшеничне 2.5 скл.
  • Жовток 4 шт.
  • Горілка 2 ст.л.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Перець
  • Олія соняшникова
  • Перець солодкий 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир 100 г

Хворост з сирно-овочевою начинкою інгредієнти 3 жовтки з сіллю збити віночком, додати сметану, молоко і горілку. Влити цю суміш в борошно і замісити круте тісто. Дати тісту трохи підійти.

Хворост з сирно-овочевою начинкою Болгарський перець очистити від насіння і порізати квадратиками. Цибулю нарізати тонкими кільцями. Посолити, поперчити і змішати з тертим сиром.

фото Хворост з сирно-овочевою начинкою Розкачати тісто в пласт як можна більш тонкий і нарізати квадратами. На кожен шматочок тіста викласти трохи начинки. Краї тіста змастити жовтком і згорнути конвертиком.

Хворост з сирно-овочевою начинкою Молоко Всі конвертики смажити у фритюрі по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Шумівкою вийняти на паперову серветку і подавати на стіл.

Салаты мясные рецепты приготовления www.recepti.biz.ua

Рецепт сирника з маком яблукамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Как приготовить летний салат: салат из моря продуктов. Сеть магазинов Да.

www.recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов

Мультиварка Philips - рецепты салатов из креветок с фото. Салаты с креветками.

ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

http://recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии