Кнедлики сирні з абрикосами
- Абрикос (свіжий) 16 шт.
- Цукор-рафінад 16 шт.
- Сир домашній 450 г
- Борошно 170 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Сметана 2 ст.л.
Із сиру, борошна, яєць і солі замісити тісто. Залишити хвилин на 20-30.
Абрикоси вимити, розрізати навпіл не до кінця, вийняти кісточку, покласти замість неї шматочок цукру.
Розділити тісто на однакові частини, розкачати коржі такого розміру, щоб в них можна було покласти абрикос з цукром.
На корж покласти абрикос з цукром, сформувати кульку.
У каструлі закип'ятити воду, додати сіль, опустити кнедлики в окріп, довести до кипіння і варити на середньому вогні 12-15 хвилин. Якщо каструля маленька, то тоді варити порціями.
Вийняти шумівкою й подавати зі сметаною або варенням.
Главные пасхальные рецепты - рецепты пасхи.
Кулинарные сайтыКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салаты из вареного сердца. Вкусные рецепты для похудения.
Тыквенная оладья. Тыквенные оладьи.
Мимоза салат рецептПростой рецепт оригинального блюда: привычная еда - еще вкуснее с Магги
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter