Кнедлики із сливою
- Картопля варена (пюре) 700 г
- Борошно біле 300 г
- Крохмаль картопляний 150 г
- Слива свіжа 1 кг
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Цукор-пісок 150 г
- Сметана густа 200 г
- Сухарі панірувальні 100 г
- Масло вершкове 50 г
Приготувати картопляне пюре, дати охолонути, перетерти його через сито, щоб позбутися небажаних грудочок. Вбити в пюре сирі курячі яйця, додати борошно, крохмаль, сіль і замісити досить круте тісто.
У сливи (аличі, терну) зробити хірургічний надріз і акуратно вийняти кісточки так, щоб плід не розділився на часточки.
Із готового тіста спочатку скачати кульки діаметром 3-4 см. Потім кульки розплющити у невеликі коржики, укласти в них фрукт, у розріз засипати цукор або половинку чайної ложечки меду.
Ретельно заліпити.
Скачати, не стискаючи, періодично обсипаючи борошном, кнедлик у долоньках, формуючи акуратну кульку. Відправити у киплячу воду.
Зануривши кнедлики в киплячу воду, помішувати їх до спливання.
Як тільки всі кнедлики спливли у киплячій воді, зафіксувати час і варити 5 хвилин.
Потім вийняти на тарілку, рясно полити густою сметаною, посипати злегка підсмаженими на вершковому маслі панірувальними сухарями і гарячими подати на стіл.
Туткорзинка из песочного теста
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Духовой шкаф Beko: рецепт мясо с черносливом в духовке.
Готовим со вкусом - праздничные новогодние блюда. Как приготовить вкусный шашлык.
Морепродукты салаты рецепты http://recepti.biz.ua
Рецепты блюда индийской кухни. Рецепт индийской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter