Китайські смажені пельмені
- Борошно 500 г
- Сіль
- Вода 0.5 скл.
- Цибуля порей (біла частина) 1 шт.
- Квасоля стручкова заморожена 400 г
- Зелень (петрушка, кінза)
- Імбир (подрібнений) 1 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Соус соєвий 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Олія рослинна
Квасолю промити, обсушити, подрібнити в блендері. На сковороді обсмажити подрібнену цибулю порей, зелень, квасолю і імбир. Готувати хвилин 5.
Перекласти в миску овочі, дати охолонути, додати яйце, соєвий соус, крохмаль, цукор, сіль, перець. Перемішати і настояти хвилин 30.
Зробити пельменне тісто (борошно, сіль, вода, 1 яйце). Дати полежати хвилин 30. Розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати кружки, покласти начинку, защипати краї і надати форму.
Розігріти на сковороді олію, обсмажити пельмені.
Супы-пюре сырные рецепты первых блюд http://recepti.biz.ua
Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. Мясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Как приготовить летний салат - салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.
Танцы-повторялки для детей - праздничные салаты к новому году.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов из креветок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter