Кесаділья з курочкою
- Коржик тортилья 4 шт.
- Грудка куряча 1 шт.
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Сир твердий 200 г
- Сіль
- Кмин
- Перець чорний (мелений)
Курячі грудки помити, просушити і розрізати на половинки. Натерти сіллю і перцем, посипати кмином і полити 2 ст. л. оливкової олії. Витримати у такому маринаді 20 хв, перевертаючи час від часу.
Викласти на розігріту сковороду і злегка обсмажити з двох сторін по дві хвилини (до зникнення рожевого кольору). Таким чином курка залишиться соковитою.
Порізати шматочки курки гострим ножем на пластинки, товщиною близько 5 мм.
Сир натерти на крупній тертці.
Дістати тортилью. Якщо заморожена, можна швидко розморозити на сковороді. Таким чином відразу зникне зайва волога. Якщо нещодавно приготовлені, щоб уникнути ламкості, помістити коржі на пару секунд на розпечену сковороду або в мікрохвильовку перед використанням.
На половину коржа викласти трохи сиру.
На сир викласти кілька шматочків курки.
Присипати ще одним шаром сиру.
Накрити другою половиною коржа.
Перекласти на розігріту сковороду з оливковою олією і злегка притиснути.
Смажити з двох сторін до хрусткої скоринки.
Розрізати на трикутники, посипати зеленню для кольору.
Подавати з овочами.
Простые рецепты блюд - кексы и маффины рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Печенье барниДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Рецепты для ужина: салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.
Как приготовить летний салат: новые рецепты тортов с фото.
Рецепты салатов мимоза. История салата мимоза.
Где взять рецепт торта наполеон recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter