Картопляно-яєчний рулет
- Гриби 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Пюре картопляне 400 г
- Яйце куряче 4 шт.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Розпушувач для тіста 1 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Робимо начинку. Спочатку гриби відварити і відкинути на сито.
Порізати їх і покласти на гарячу сковороду без олії.
Коли рідина з грибів випарується, влити олію, додати нарізану цибулю і терту моркву і тушкувати до готовності. В кінці посолити.
Пюре змішати з 3,5 яйцями. Частину жовтка треба залишити для помазки рулету.
Додати в яєчно-картопляну суміш крохмаль, розпушувач і при потребі трохи солі. Все перемішати.
Вилити тісто на деко і випікати хвилин 20 при 200-220°С до легкого зарум'янювання.
Вийняти картопляний корж з духовки і змастити начинкою.
Закрутити рулетом і змастити жовтком.
Відправити в духовку на 10 хвилин при 180°С.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт суп гуляш из говядиныКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Закваски для сыра ЧИЗ - как приготовить сыр фета в домашних условиях. Сырная закваска Пепсин.
Салат из помидоров черри с КурицейРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты американской кухни с фото.
Рушники оптом: вкусные рецепты с фото на пасху.
Кулинарные рецепты даши малаховой здесь
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter