Картопляно-моркв’яна піца
- Картопля 5 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля порей 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне (з гіркою) 1 ст.л.
- Ковбаса копчена 200 г
- Помідор 3 шт.
- Сулугуні 150 г
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Майоран 0.5 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
- Зелень свіжа
Картоплю і моркву натерти на дрібній тертці. Якщо буде багато рідини, зайву злити.
Додати цибулю порей, нарізану соломкою. Посолити і поперчити - за смаком. Додати майоран.
Розбити яйця, ретельно перемішати.
Додати борошно. Перемішати.
Роз'ємну форму або лист, змастити рослинною олією. Викласти небагато (1/3) ковбаси (можна замінити ковбасу на грудку або копчене м'ясо), нарізаної соломкою.
Картопляно-моркв’яну масу викласти на ковбасу. Розрівняти. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати 20 хвилин.
Доки основа запікається, підготувати інші продукти. Нарізати ковбасу півкільцями, помідори кільцями, сир скибочками. Через 20 хвилин викласти першим шаром ковбасу, потім помідори (все в довільному порядку).
І сулугуні.
Посипати зеленню і розмарином, відправити в духовку ще на 15 хвилин.
Подавати у гарячому вигляді.
Рецепт торта из творога без выпечки жилейные recepti.biz.ua
Маковый торт на заказ: маковый торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
Польская кухня рецепты с фотоПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter