Картопляно-моркв’яна піца

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1129 Картопляно-моркв’яна піца
Фото - Картопляно-моркв’яна піца
інгредієнти:
  • Картопля 5 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля порей 100 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне (з гіркою) 1 ст.л.
  • Ковбаса копчена 200 г
  • Помідор 3 шт.
  • Сулугуні 150 г
  • Розмарин (гілочка) 1 шт.
  • Майоран 0.5 ч.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Олія рослинна
  • Зелень свіжа

Картопляно-морквяна Картоплю і моркву натерти на дрібній тертці. Якщо буде багато рідини, зайву злити.

Картопляно-морквяна Додати цибулю порей, нарізану соломкою. Посолити і поперчити - за смаком. Додати майоран.

фото Картопляно-морквяна Розбити яйця, ретельно перемішати.

Картопляно-морквяна Додати борошно. Перемішати.

Картопляно-морквяна Роз'ємну форму або лист, змастити рослинною олією. Викласти небагато (1/3) ковбаси (можна замінити ковбасу на грудку або копчене м'ясо), нарізаної соломкою.

Картопляно-морквяна Картопляно-моркв’яну масу викласти на ковбасу. Розрівняти. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати 20 хвилин.

Картопляно-морквяна Доки основа запікається, підготувати інші продукти. Нарізати ковбасу півкільцями, помідори кільцями, сир скибочками. Через 20 хвилин викласти першим шаром ковбасу, потім помідори (все в довільному порядку).

Картопляно-морквяна І сулугуні.

Картопляно-морквяна Посипати зеленню і розмарином, відправити в духовку ще на 15 хвилин.

Картопляно-морквяна Подавати у гарячому вигляді. 

 

Рецепт торта из творога без выпечки жилейные recepti.biz.ua

Маковый торт на заказ: маковый торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.

Польская кухня рецепты с фотоПольская светотехническая продукция. Польское турагентство