Картопляні млинці
- Картопля 1 кг
- Борошно пшеничне 10 ст.л.
- Яйце (відокремити білки від жовтків) 3 шт.
- Сметана 0.25 скл.
- Молоко 1.5 скл.
- Сіль
- Цукор 1 ч.л.
- Олія рослинна
- М´ясо (варене)
- Цибуля ріпчаста
- Сир твердий
У теплому молоці (взяти 1 скл.) розчинити цукор, сіль, додати яєчні жовтки, пшеничне борошно і добре перемішати.
Картоплю відварити і зробити з неї пюре з рештою молока (0,5 скл.). Додати до картоплі попередню масу, добре вимішати. Спробувати на сіль. Перекласти у миску, збити в круту піну білки і додати до картопляного тіста.
Акуратно лопаткою або ложкою вимісити тісто до однорідної маси. Тісто буде повітряним за рахунок білків.
Випікати на рослинній олії не дуже великі млинці, з двох сторін. На середину сковорідки викласти 2-3 ст. л. тіста, а потім розподілити його в сторони. Рівність країв млинчика значення не має.
Приготувати фарш. Перекрутити в блендері відварене м'ясо + обсмажену цибулю + сіль + перець (за смаком). Якщо фарш сухуватий - додати трохи бульйону, в якому варилося м'ясо. Фарш може бути будь-який: грибний, овочевий, капустяний і т. д.
Взяти млинець і на одну половинку викласти фарш.
Прикрити другою половинкою. Буде схоже на чебурек.
Викласти на деко, посипати тертим сиром і поставити в духовку або мікрохвильову піч до розплавлення сиру.
Подавати зі сметаною.
Салат-коктейль из Курицы. Салат из помидоров черри с Курицей.
Рецепты С Фото на любой вкус - фруктовые десерты рецепты с фото.
Рецепты Приготовления - рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты из редьки. Торт В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter