Картопляні галушки з цибулею

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1656 Картопляні галушки з цибулею
Картопляні галушки з цибулею
інгредієнти:
  • Картопля (середня) - 4-5 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Борошно пшеничне - 6-7 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Картопляні галушки з цибулею інгредієнти Картоплю відварити до готовності, остудити, очистити і потерти на терку. Цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.

Додати в протерту картоплю яйце, сіль, муку. Замісити тісто, при необхідності підсипати ще борошно, замісити м´яке тісто, сильно забивати не варто, тісто має бути м´яке і ніжне. Поділити тісто на 2 частини, стіл посипати борошном, скачати тісто в "ковбаску" і порізати на невеликі шматочки.

Картопляні галушки з цибулею Закип´ятити воду з сіллю і лавровим листом, опустити туди по одній наші галушки, помішуючи акуратно ложкою, коли спливуть і вода закипить поварити ще хвилину-дві. Потім вийняти шумівкою, змішати в мисці з обсмаженою цибулею. Або полити піджаркою вже перед подачею на стіл.

Рецепты пасхи хлебопечка панасоникСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

рецепт салата изговяжей печени с луком и морковью

крем из сгущенного молока

Рецепты для пароварки, вкусно: фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.

Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд на электрогриле. Наборы для барбекю и гриля.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter