Картопляні галушки з цибулею
- Картопля (середня) - 4-5 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Борошно пшеничне - 6-7 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
Картоплю відварити до готовності, остудити, очистити і потерти на терку. Цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
Додати в протерту картоплю яйце, сіль, муку. Замісити тісто, при необхідності підсипати ще борошно, замісити м´яке тісто, сильно забивати не варто, тісто має бути м´яке і ніжне. Поділити тісто на 2 частини, стіл посипати борошном, скачати тісто в "ковбаску" і порізати на невеликі шматочки.
Закип´ятити воду з сіллю і лавровим листом, опустити туди по одній наші галушки, помішуючи акуратно ложкою, коли спливуть і вода закипить поварити ще хвилину-дві. Потім вийняти шумівкою, змішати в мисці з обсмаженою цибулею. Або полити піджаркою вже перед подачею на стіл.
Рецепты пасхи хлебопечка панасоникСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
рецепт салата изговяжей печени с луком и морковью
Рецепты для пароварки, вкусно: фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд на электрогриле. Наборы для барбекю и гриля.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter