Картопляні галушки з овочами
1332
інгредієнти:
- Картопляне пюре (без молока і масла) 300 г
- Борошно
- Картопляний крохмаль
- Сіль
- Перець духмяний
- Овочі асорті заморожені 400 г
- Рослинна олія
- Часник 3 зуб.
- Зелень 30 г
Варимо картоплю і робимо пюре, використовуючи картопляний відвар. Не додаємо ні масло, ні молоко. Солимо і перчимо. Додаємо в пюре крохмаль.
Формуємо довгасті галушки і обвалюємо їх у борошні.
Робимо зворотною стороною ножа надрізи.
Обсмажуємо заморожені овочі на олії.
Викладаємо їх на середину тарілки.
У підсолену киплячу воду поміщаємо галушки і варимо до спливання їх на поверхню. Зварені галушки викладаємо на овочі.
Беремо домашню соняшникову олію, і в неї видавлюємо часник і різану зелень.
Цією сумішшю поливаємо галушки.
Фотографии кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты с фотографиями. торты.
Рецепты из баклажанов - приготовление блюд в микроволновке. Блюда В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі