Картопляна кулеб'яка
	
					950				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Картопля 1 кг
 - Яйце (варене) 4 шт.
 - Сир твердий
 - Крупа манна 2 ст.л.
 - Сметана 5 ст.л.
 - Цибуля ріпчаста
 - Сіль
 - Майонез
 
 Картоплю відварити в "мундирі".
Почистити, остудити трохи, порізати на шматочки і стовкти ступкою.
Додати яйце, манку, 3 ст. л. сметани, посолити. Перемішати до однорідної маси.
Яйця відварити і порізати дрібно.
 Цибулю подрібнити. Змішати з яйцями, посолити, додати майонез, перемішати.
 Готове картопляне "тісто" викласти на мокрий рушник.
 Посередині покласти начинку, і з допомогою рушника з'єднати краї.
 ![]()
Перенести акуратно на деко, змащене жиром (олією), швом донизу.
Зверху кулеб'яку змастити сметаною.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки (25-30 хв).
![]()
recepti.biz.ua карамель конфеты шоколад подари их тем кто в облаках
Домашний майонез рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі