Картопляна кулеб'яка
831
інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Яйце (варене) 4 шт.
- Сир твердий
- Крупа манна 2 ст.л.
- Сметана 5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Майонез
Картоплю відварити в "мундирі".
Почистити, остудити трохи, порізати на шматочки і стовкти ступкою.
Додати яйце, манку, 3 ст. л. сметани, посолити. Перемішати до однорідної маси.
Яйця відварити і порізати дрібно.
Цибулю подрібнити. Змішати з яйцями, посолити, додати майонез, перемішати.
Готове картопляне "тісто" викласти на мокрий рушник.
Посередині покласти начинку, і з допомогою рушника з'єднати краї.
Перенести акуратно на деко, змащене жиром (олією), швом донизу.
Зверху кулеб'яку змастити сметаною.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки (25-30 хв).
recepti.biz.ua карамель конфеты шоколад подари их тем кто в облаках
Домашний майонез рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі