Кабачково-базилікові оладки
- Кабачoк 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Борошно (з гіркою) 3 ст.л.
- Кріп 0.5 пуч.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Базилік 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Олія соняшникова
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
Кабачки тремо на крупній тертці і присипаємо гарною дрібкою солі. Через 10 хвилин вони дадуть сік.
Сік добре віджимаємо. Додаємо яйця, подрібнені цибулю і часник.
Все перемішуємо і додаємо кріп, петрушку, базилік.
Потім додаємо борошно і все знову перемішуємо. Виходить негусте тісто.
Оладки викладаємо на сковорідку ложкою і смажимо на невеликому вогні під кришкою.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рецепты рождественской выпечки. Рецепты для пекарни.
Польская выпечка дрожжевая рецепты тут
Оладьи из Рыбной Икры без мукиПродажа и покупка. Рыбная Икра
Прикольные картинки Спартака тут
Рецепт шоколадного кекса на сметанеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter