Кабачкові оладки
- Кабачки 2 шт.
- Помідори 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 150 г
- Зелень свіжа
- Фарш м´ясний 300 г
- Рис 100 г
- Сир твердий 50 г
- Спеції для фаршу
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Фарш обсмажити з цибулею та спеціями. Додати напівготовий рис. Коли трохи охолоне, додати натертий сир.
Тісто: тертий кабачок, дрібно нарізаний (або натертий) помідор, часник, спеції, яйце, зелень, борошно. Тісто має бути як на густі оладки.
На дошці насипати борошно, покласти тісто, зверху фарш, накрити тістом і присипати борошном. Акуратно перекласти отриману "котлетку" на сковорідку, обсмажити з двох сторін.
Подавати з гостреньким соусом (сметана, змішана з кетчупом або з аджикою).
Холодные закуски для банкета: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.
Рецепты Приготовления: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Майонез домашний без яиц рецепт в блендереПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter