Кабачкові оладки

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
661 Кабачкові оладки

Фото - Кабачкові оладки

інгредієнти:
  • Кабачки 2 шт.
  • Помідори 4 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 150 г
  • Зелень свіжа
  • Фарш м´ясний 300 г
  • Рис 100 г
  • Сир твердий 50 г
  • Спеції для фаршу
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Фарш обсмажити з цибулею та спеціями. Додати напівготовий рис. Коли трохи охолоне, додати натертий сир.

Тісто: тертий кабачок, дрібно нарізаний (або натертий) помідор, часник, спеції, яйце, зелень, борошно. Тісто має бути як на густі оладки.

На дошці насипати борошно, покласти тісто, зверху фарш, накрити тістом і присипати борошном. Акуратно перекласти отриману "котлетку" на сковорідку, обсмажити з двох сторін.

Подавати з гостреньким соусом (сметана, змішана з кетчупом або з аджикою). 

Холодные закуски для банкета: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.

Рецепты Приготовления: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Майонез домашний без яиц рецепт в блендереПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла

сайт мокко кулинарный магазин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter