Хрусткий лосось
- Листкове тісто 1 пач.
- Лосось (сьомга, форель, кета, кижуч) 300 г
- Креветки 150 г
- Баклажан 0.5 шт.
- Кабачoк 0.5 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сметана 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Яйце 1 шт.
- Кунжутне насіння
Філе риби нарізати на невеликі кубики.
Очищені креветки обсмажити на невеликій кількості олії на сковороді.
Моркву натерти на тертці, цибулю, баклажани, кабачок і солодкий перець нарізати кубиком.
На рослинній олії обсмажити всі овочі.
До них додати сметану, куркуму, сіль, трохи води і протушкувати.
Листкове тісто тонко розкачати і нарізати на квадрати, приблизно 15х15 см.
На тісто покласти кілька шматочків рибки і зверху пару креветок.
Потім зверху на креветки ложку соусу з овочів.
Потім підняти краї тіста і защипати мішечком.
Змастити збитим яйцем і посипати кунжутом. Поставити в розігріту духовку при температурі 180-200 градусів і запікати до золотистої скоринки.
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.
Рецепты с фото - рецепты пляцков с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Танцы-повторялки для детей - праздничные салаты к новому году.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter