Хлібні ньоккі з броколі і фондю з сиру
- Хліб (черствий) 250 г
- Борошно 250 г
- Молоко 200 мл
- Жовток яєчний 1 шт.
- Пармезан 25 г
- Сир (тертий, бажано овечий або козячий) 120 г
- Вершки (молоко) 100 мл
- Броколі 1 шт.
- Сіль
- Перець білий (мелений)
- Олія оливкова
Черствий хліб замочити в молоці за годину до приготування страви.
Капусту броколі розділити на суцвіття, залити водою і варити 15 хвилин.
Приготувати тісто: хліб дуже добре віджати, відокремити кірку і залишити м'якуш.
Додати борошно, яєчний жовток, тертий пармезан, сіль і мелений перець.
Замісити гладке тісто (як на пельмені).
З відвареної капусти броколі злити воду. Розім'яти в пюре. Додати 20 г тертого сиру, перемішати.
Розкачати тісто. Вирізати квадратики розміром 7х7 см.
У центр кожного квадратика викласти начинку з броколі. З'єднати всі 4 кути квадрата як на манти.
Варити в солоній киплячій воді приблизно 4-5 хвилин.
У сотейник налити вершки (молоко), додати 100 г тертого сиру і на повільному вогні, добре помішуючи, дати розчинитися сиру.
У кожну страву налити трохи сирного "фондю", зверху викласти ньоккі і полити всe оливковою олією.
Проблеме с печенью не бывать: печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.
Салат новогодний с Курицей, овощами, сыром и киви. Салаты рецепты цезарь с Курицей.
Кулинария блюда из печениЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Кулинарные рецепты от Tramontina: торт медовый с черносливом рецепт. Торт с черносливом.
Как приготовить летний салат - салат гурман рецепт фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter