Хінкалі
- Борошно 3 скл.
- Вода 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Свинина (яловичина) 500 г
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Часник
- Петрушка
- Перець червоний пекучий
Борошно висипати у формі горбка на тарілку, у центрі зробити поглиблення, влити у поглиблення теплу воду, додати яйце, сіль. Замісити тісто і поставити закритим на 20-30 хвилин доходити.
Тісто розкачати у великий пласт, вирізати кружечки.
Потім кожен кружечок розкотити у тонкі коржики.
М'ясо пропустити через м'ясорубку. Додати дрібно порізані цибулю, часник, зелень, гострий перець. Додати суміш у фарш, вимісити і додати стільки води, скільки може увібрати в себе м'ясо. Посолити.
Обережно, щоб не розлити по тісту, в середину коржика викласти приблизно 1 ст. л. фаршу. Тісто зібрати вгорі у вузлик у вигляді складочок.
Готові хінкалі обережно опустити в гарячу підсолену воду. Відварити до готовності.
Обережно шумівкою дістати хінкалі так, щоб не пошкодити тісто. Посипати чорним меленим перцем і подавати до столу.
Якщо залишилися відварені хінкалі і вони охололи, то їх можна пересмажити на олії.
Выпечка оптом - рождественские выпечки. Дома в Рождественской Хаве.
Как приготовить вкусный шашлык: выпечка на новый год с фото. Готовим со вкусом.
Купить Варенье - черничное варенье. Черничная Liqberry.
recepti.biz Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter