Хінкалі
- М'ясo 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Бульйон
- Перець червоний пекучий
- Перець чорний (мелений)
- Петрушкa
- Кріп
- Сіль
- Борошно
- Яйце 1 шт.
М'ясо пропустити 2 рази через м'ясорубку разом із цибулею. Додати стільки бульйону, скільки вбере м'ясо, додати чорний і червоний перець, сіль, дрібно нарізаний кріп і петрушку, перемішати.
Просіяти борошно на плоску тарілку, зібрати горбиком, у центрі зробити поглиблення, влити теплу воду, сіль, яйце і замісити тісто, залишити на 20 хв. Потім розділити на шматки, дуже тонко розкачати, у центр покласти м'ясну начинку, зібрати у вузлики, щільно скріпити. Варити в підсоленій киплячій воді.
Консервация овощей рецепты. Консервации овощей- рецепт.
Правильне харчування http://recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua Куриные рулеты в беконе с ананасовой начинкой
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
рецепты Холодных закусок и салатов
Рецепт салата с языкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Очень вкусные кексы: рецепт шоколадного кекса на сметане. Кексы в магазине Rozetka.
Яблочный штрудель из готового слоеного тестаяблочный штрудель
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд из яиц. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter