Хінкалі

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
733 Хінкалі
Фото - Хінкалі
інгредієнти:
  • М'ясo 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Бульйон
  • Перець червоний пекучий
  • Перець чорний (мелений)
  • Петрушкa
  • Кріп
  • Сіль
  • Борошно
  • Яйце 1 шт.

М'ясо пропустити 2 рази через м'ясорубку разом із цибулею. Додати стільки бульйону, скільки вбере м'ясо, додати чорний і червоний перець, сіль, дрібно нарізаний кріп і петрушку, перемішати.

Просіяти борошно на плоску тарілку, зібрати горбиком, у центрі зробити поглиблення, влити теплу воду, сіль, яйце і замісити тісто, залишити на 20 хв. Потім розділити на шматки, дуже тонко розкачати, у центр покласти м'ясну начинку, зібрати у вузлики, щільно скріпити. Варити в підсоленій киплячій воді.

Консервация овощей рецепты. Консервации овощей- рецепт.

Правильне харчування http://recepti.biz.ua

http://recepti.biz.ua Куриные рулеты в беконе с ананасовой начинкой

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

рецепты Холодных закусок и салатов

Рецепт салата с языкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Очень вкусные кексы: рецепт шоколадного кекса на сметане. Кексы в магазине Rozetka.

Яблочный штрудель из готового слоеного тестаяблочный штрудель

Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд из яиц. Мультиварка Philips.