Хибне тістечко або "Сніданок капрізулькі"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1152 Хибне тістечко або "Сніданок капрізулькі"
Хибне тістечко або
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Морква - 0,5 кг
  • Яблуко - 1 шт
  • Сир (у мене знежирений) - 200 г
  • Лимон - 0,5 шт
  • Лаваш (тонкий, в одній упаковці три аркуші) - 1 упак.
  • Яйце - 3 шт
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Саxар - 1 ст. л.

Хибне тістечко або Ось, що нам буде потрібно.

Хибне тістечко або Відразу включаємо духовку на 200 градусів і нехай розігрівається.

 Моркву і яблуко натерти на крупній тертці окремо. З яблука злегка віджати сік. Перемішати моркву з яблучним соком, додати пару ложок рослинного масла і протушкувати до м´якості. Дивіться, щоб на пригоріла. Перекласти в миску - нехай трохи охолоне. З лимона зняти цедру й вичавити сік. Змішати з тертим яблуком. Білки відокремити від жовтків. Жовтки додати до сиру. .

фото Хибне тістечко або  Спочатку гарненько збити сир з жовтками. Я це роблю ручним блендером. Потім додати моркву і яблуко. Перемішати. І знову гарненько збити. Потрібна гладка, однорідна маса, як крем. .

Хибне тістечко або Білки збити в круту піну зі столовою ложкою цукру. Пару ложок відкласти, а решту акуратно ввести в сирно-морквяно-яблучну суміш.

Хибне тістечко або Далі починаємо збирати нашу піраміду. Кожен лист лавашу змастити кремом, у мене виходить приблизно по 5-6 ст. ложок на лист.

Хибне тістечко або Форму злегка змастити рослинним маслом і укласти перший лист, збираючи його по краях складками в довільному порядку. Ось така мімоза виходить. Далі кладемо наступний лист, але вже ці лопухи, які звисають, складаємо всередину. Так само укладаємо третій лист. І потім підбираємо з країв виступаючі частини першого, нижнього листа лаваша.

Хибне тістечко або Зверху змастити двома ложками сметанки, багато не треба. І викласти білки, що залишилися. У духовку на 30 хвилин, 200 градусів. Хвилин через 15 я зменшую до 180.

Хибне тістечко або Виймаємо, даємо охолонути до кімнатної температури. З форми дістається дуже просто, без проблем. Я зазвичай відразу нарізаю на шматочки.

Хибне тістечко або  Звичайно, тістечками це можна назвати з великою натяжкою. Але для тих, хто постійно на дієті, такі ласощі припадуть до душі. Вони виходять вологими, з дуже ніжним кремом, з легкою кислинкою і ароматом лимончика і з ледве помітною солодкуватою ноткою. Цукру всього одна столова ложка на все. Можна посипати зверху цукровою пудрою, в крем можна додати нарізані шматочки ананаса або ківі. Варіантів безліч. Їсти краще, коли повністю охолонуть. .

Хибне тістечко або  Я коли сама вдома і Їсти крім мене нікому, то я просто їх заморожую, порційно. .

Ну що, спробуємо?. :))).

Безумно вкусные рецепты блюд - рецепты украшения для тортов.

Печень рецепт сметанаУзнайте сейчас! Легкое блюдо на любой случай! Читайте рецепт на сайте