Ханумчики з гарбуза
- Борошно пшеничне 3 скл.
- Кефір
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Гарбуз
- Горіхи волоські 15 шт.
- Перець духмяний
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
Замісити тісто (борошно, кефір, яйце, сіль), залишити, доки готується начинка.
Гарбуз натерти на тертці.
Цибулю порізати дрібно і обсмажити до золотистого кольору.
Горіхи очистити і подрібнити, подрібнені горіхи залити гарячою водою, і дати їм набрякнути.
Горіхи, сіль, перець перемішати з натертим гарбузом.
Із готового тіста зробити кульки.
Розкачати кульку в пласт, овальної форми.
По всьому пласту розподілити начинку.
Скрутити в рулет.
Мантоварку змастити олією і перекласти в неї рулет.
Поставити варитися на 35-40 хвилин.
Готові ханумчики розрізати і подати зі сметаною.
Кулинарные сайты лучшиеРецепты на самый взыскательный вкус! Подробнее на страницах нашего сайта
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с морепродуктами рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото.
Эспрессо капуччино тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter