Хамур аш
825
інгредієнти:
- Тісто
- Телятина
- Волоські горіхи
- Фарш
- Цибуля
- Приправи
- Масло вершкове
Замісити тісто як на пельмені і залишити підійти, в цей час фарш перемішати з дрібно нарізаною цибулею і приправами. Тісто розкотити тонко (як на пельмені), нарізати квадратиками розміром 10х10 см і викладаючи начинку (фарш), ліпити трикутнички. Коли закипить вода, закинути трикутнички в киплячу воду і як тільки спливуть (закиплять), відразу виймати і на тарілку по одному викладати, коли один шар готовий, посипати тертими горіхами, полити топленим вершковим маслом, і навий шар викладати.
ТутКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Рецепты с фото: рецепты праздничных закусок с фото.
Мини-Капрезе на шпажках - приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарные сайты форумы recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі