Хамур аш

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
789 Хамур аш
Фото - Хамур аш
інгредієнти:
  • Тісто
  • Телятина
  • Волоські горіхи
  • Фарш
  • Цибуля
  • Приправи
  • Масло вершкове

Замісити тісто як на пельмені і залишити підійти, в цей час фарш перемішати з дрібно нарізаною цибулею і приправами. Тісто розкотити тонко (як на пельмені), нарізати квадратиками розміром 10х10 см і викладаючи начинку (фарш), ліпити трикутнички. Коли закипить вода, закинути трикутнички в киплячу воду і як тільки спливуть (закиплять), відразу виймати і на тарілку по одному викладати, коли один шар готовий, посипати тертими горіхами, полити топленим вершковим маслом, і навий шар викладати.

ТутКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое

Рецепты с фото: рецепты праздничных закусок с фото.

Мини-Капрезе на шпажках - приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.

Кулинарные сайты форумы recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter