Грузинські хінкалі
- Борошно 2.5 скл.
- Вода 1 скл.
- Сіль
- Яйце 1 шт.
- Сулугуні
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Жовток 2 шт.
Заміcити пельменне (круте) тісто: борошно, вода, сіль, яйце. Залишити на 30 хвилин.
Із тіста зробити джгути і нарізати шматочками.
Сир натерти на крупній тертці. Вершкове масло розтопити, додати до сиру, туди ж відправити 2 жовтки, посолити. Все перемішати.
Кожен шматочок тіста розкачати в кружечок розміром з блюдце. У центр кожного кружечка покласти начинку. Далі зібрати краї до центру, надавши хінкалі форму мішечка і пальцями щільно притиснути верх.
У великій каструлі довести воду до кипіння, посолити і варити хінкалі приблизно 10 хвилин. Подавати, поливши розтопленим вершковим маслом.
Куриный рулет с черносливом отзывыкуриный рулет
Арахисовое масло рецепт приготовления домаВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты и советы
легкие и быстрые блюда рецепты
Шашлык из свинины в майонезе. Майонез легкий.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter