Грузинські хінкалі

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
794 Грузинські хінкалі
Фото - Грузинські хінкалі
інгредієнти:
  • Борошно 2.5 скл.
  • Вода 1 скл.
  • Сіль
  • Яйце 1 шт.
  • Сулугуні
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Жовток 2 шт.

Грузинські хінкалі інгредієнти Заміcити пельменне (круте) тісто: борошно, вода, сіль, яйце. Залишити на 30 хвилин.

Із тіста зробити джгути і нарізати шматочками.

Грузинські хінкалі Сир натерти на крупній тертці. Вершкове масло розтопити, додати до сиру, туди ж відправити 2 жовтки, посолити. Все перемішати.

фото Грузинські хінкалі Кожен шматочок тіста розкачати в кружечок розміром з блюдце. У центр кожного кружечка покласти начинку. Далі зібрати краї до центру, надавши хінкалі форму мішечка і пальцями щільно притиснути верх.

У великій каструлі довести воду до кипіння, посолити і варити хінкалі приблизно 10 хвилин. Подавати, поливши розтопленим вершковим маслом.

Куриный рулет с черносливом отзывыкуриный рулет

Арахисовое масло рецепт приготовления домаВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты

Лазанья рецепт высоцкаяРецепты и советы

легкие и быстрые блюда рецепты

Шашлык из свинины в майонезе. Майонез легкий.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter