Грибна лазанья
- Лазанья 8 шт.
- Печериці 400 г
- Гриби 400 г
- Сир 300 г
- Сир твердий 400 г
- Сметана 250 г
- Молоко 1 скл.
- Борошно 1 шт.
- Горіх мускатний
- Сіль
- Масло вершкове
- Сухарі панірувальні
Відварюємо пластини для лазаньї в підсоленій воді до напівготовності (хвилини три), виймаємо шумівкою, кладемо на рушник обсохнути злегка. Доки сохнуть, обсмажуємо гриби.
Гриби перемелюємо на м'ясорубці з великими дірками.
Тремо на тертці сир, змішуємо з грибами (частину сиру залишаємо на посипання). Суміш підсолюємо, додаємо мускатний горіх.
Форму добре змащуємо вершковим маслом і посипаємо сухарями. Викладаємо пластини. Один шар вертикально, другий - горизонтально і т. д. Кладемо перший шар пластин (або одну пластину), на неї начинку, зверху ще пластину (або пластини). І так 4 рази.
Злегка притискаємо (можна не притискати).
Розігріваємо в пательні з-під грибів склянку молока, в ньому розпускаємо сметану, додаємо борошно, не доводимо до кипіння!Знімаємо, як злегка загусне. Поливаємо сумішшю нашу лазанью з усіх боків і зверху. Зверху соусу насипаємо тертий сир, що залишився.
Запікаємо в духовці при 250 градусах близько 45 хвилин. Іншими словами, чекаємо рум'яної скоринки.
Рецепт первого блюда. Кулинарные рецепты первых блюд.
Салат сонечко рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter