Гострі кабачкові оладки з фореллю

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
767 Гострі кабачкові оладки з фореллю
Фото - Гострі кабачкові оладки з фореллю
інгредієнти:
  • Кабачок (тертий) 300 г
  • Яблуко (терте) 200 г
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сир твердий (тертий) 100 г
  • Сіль
  • Перець червоний пекучий
  • Риба (червона, форель, дрібно порізана) 100 г
  • Сир
  • Сметана
  • Часник
  • Зелень
  • Спеції

Гострі кабачкові оладки з фореллю інгредієнти З кабачків і яблук вичавити зайву вологу.

З'єднати яйце і борошно з іншими інгредієнтами, ретельно перемішати, посолити, поперчити.

Додати дрібно порізану рибу.

Обсмажити на олії. 

Соус: сир, сметана, часник, зелень, спеції.

Подавати із соусом.

 

 

www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Салат с сердцем и горошкомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кухонные столы интернет магазин: салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты старой французской кухни. Рецепты старинной французской кухни.

Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты

Рецепты Для Мультиварки - салаты вкусные рецепты. Мультиварка Philips.

Рецепты тортов - рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter