Гострі кабачкові оладки з фореллю
767
інгредієнти:
- Кабачок (тертий) 300 г
- Яблуко (терте) 200 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сир твердий (тертий) 100 г
- Сіль
- Перець червоний пекучий
- Риба (червона, форель, дрібно порізана) 100 г
- Сир
- Сметана
- Часник
- Зелень
- Спеції
З кабачків і яблук вичавити зайву вологу.
З'єднати яйце і борошно з іншими інгредієнтами, ретельно перемішати, посолити, поперчити.
Додати дрібно порізану рибу.
Обсмажити на олії.
Соус: сир, сметана, часник, зелень, спеції.
Подавати із соусом.
www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат с сердцем и горошкомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кухонные столы интернет магазин: салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты старой французской кухни. Рецепты старинной французской кухни.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты
Рецепты Для Мультиварки - салаты вкусные рецепты. Мультиварка Philips.
Рецепты тортов - рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі