Гарбузовий рулет
- Борошно 250 г
- Молоко 80 мл
- Дріжджі
- Яйце
- Сіль
- Гарбуз 250 г
- Картопля 250 г
- Сир твердий 70 г
- Сухарі панірувальні 30 г
- Олія соняшникова
- Спеції
Із борошна, молока, дріжджів, яйця, солі замісити тісто, накрити рушником і дати йому постояти близько 45 хвилин. Гарбуз очистити від шкірки і нарізати маленькими кубиками, бланшувати три хвилини в киплячій підсоленій воді, злити воду і злегка обсушити. Відварену картоплю нарізати на кубики і змішати з гарбузом. Додати натертий на дрібній тeртці сир, панірувальні сухарі, яйце і спеції, посолити і добре перемішати. Добре розігріти духовку. Змастити олією деко. На столі розкачати тісто і викласти на нього начинку, залишаючи при цьому краї. Скачати рулет, скріпити тісто по краях, перенести на деко, змастити збитим яйцем і випікати в духовці близько 40 хвилин.
Как приготовить вкусный шашлык - салати з серцем.
Рецепты тортов на любой вкус - бите скло десерт рецепт.
Рецепты Приготовления - салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.
Рецепт торта медовикКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Осетинские пироги на заказ: рецепт торт наполеон. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter