Гарбузовий кутаб
- Борошно 1 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль
- Гарбуз 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Гранат (зерна) 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Очистити гарбуз, нарізати на шматочки, залити водою і поставити варити до готовності під кришкою. Довести до стану пюре.
Цибулю нарізати дрібно і обсмажити на вершковому маслі. У каструлі з гарбузом відкрити кришку і варити до випарювання води.
Гранат очистити.
Замісити тісто.
Налити в чашку теплу воду, сіль і борошно. У кінці на долоню капнути кавову ложку олії і обім'яти тісто.
Розкачати тісто в кульки (щоб не було обрізків, можна розкачати у великий один і вирізати форми за допомогою тарілки).
Гарбуз пом'яти ступкою, додати обсмажену цибулю, зерна граната.
Розгорнути тісто (кульки), намазати начинку (і обсипати гранатом) на одній стороні.
Накрити другим шаром тіста.
Смажити кутаб на середньому вогні з 2-х сторін на рослинній олії.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с буряком. Готовим со вкусом.
Салат морепродуктов рецепт. Рецепты морепродукты салаты.
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд в микроволновке.
recepti.biz.ua салат мимоза рецепт
Мастер шеф рецепты соусовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter