Гарбузовий кутаб
- Борошно 1 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль
- Гарбуз 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Гранат (зерна) 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Очистити гарбуз, нарізати на шматочки, залити водою і поставити варити до готовності під кришкою. Довести до стану пюре.
Цибулю нарізати дрібно і обсмажити на вершковому маслі. У каструлі з гарбузом відкрити кришку і варити до випарювання води.
Гранат очистити.
Замісити тісто.
Налити в чашку теплу воду, сіль і борошно. У кінці на долоню капнути кавову ложку олії і обім'яти тісто.
![]()
Розкачати тісто в кульки (щоб не було обрізків, можна розкачати у великий один і вирізати форми за допомогою тарілки).
Гарбуз пом'яти ступкою, додати обсмажену цибулю, зерна граната.
![]()
Розгорнути тісто (кульки), намазати начинку (і обсипати гранатом) на одній стороні.
Накрити другим шаром тіста.
Смажити кутаб на середньому вогні з 2-х сторін на рослинній олії.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с буряком. Готовим со вкусом.
Салат морепродуктов рецепт. Рецепты морепродукты салаты.
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд в микроволновке.
recepti.biz.ua салат мимоза рецепт
Мастер шеф рецепты соусовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter