Гарбузові ньоккі з грибним соусом
- Картопля 450 г
- Гарбуз 350 г
- Борошно 300 г
- Жовток 2 шт.
- Цедра апельсина (терта)
- Кориця 0.25 ч.л.
- Сіль
- Печериці 200 г
- Сметана 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Петрушка (кріп) 2 ст.л.
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками, покласти у фольгу і відправити в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
Картоплю очистити, відварити в підсоленій воді до готовності, злити воду.
Картоплю і гарбуз подрібнити блендером, додавши борошно, жовтки, апельсинову цедру, корицю, сіль.
Вимісити тісто. Викласти тісто на присипану борошном поверхню, скачати кілька тонких ковбасок.
Нарізати кожну ковбаску невеликими скибочками, обваляти в борошні і за допомогою виделки зробити на скибочках насічки.
Викласти на присипаний борошном піднос і прибрати в холодильник.
Соус. Гриби миємо, ріжемо. Цибулю ріжемо.
Все обсмажуємо на олії 20 хвилин.
Додаємо сметану, сіль, посипаємо кропом, доводимо до кипіння й знімаємо з вогню.
Закип'ятити в каструлі воду, посолити.
Порціями опускати ньоккі і варити, доки вони не спливуть. Викладати шумівкою.
Подавати ньоккі до столу з грибним соусом.
Печень рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог из тыквы.
Рецепты Приготовления - рецепты салата из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Национальные особенности Польской кухни. Кухни Польские от фабрики.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter