Гарбузові ньокі з капустою і корейкою
- Гарбуз 1 кг
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 1 кг
- Пармезан (грана падано) 50 г
- Капуста савойська 400 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера черешкова
- Розмарин
- Шавлія
- Корейка 200 г
Очищений гарбуз нарізати скибочками завтовшки 1 см і приготувати у духовці при 180 градусах до м'якості (приблизно 45 хв).
Готовий гарбуз подрібнити блендером (або пропустити через м'ясорубку), злегка остудити, додати яйця, сіль, перець, тертий сир і борошно. Замісити тісто (має бути в міру м'яким).
З тіста розкачати ковбаски, нарізати ножем на маленькі шматочки і надати їм форму.
На сковороді обсмажити в оливковій олії цибулю, моркву, селеру, порізані кубиками. Додати гілочки розмарину і листочки шавлії (через 5 хвилин вийняти їх).
Додати порізану копчену корейку. Обсмажити.
Додати нашатковану капусту. Обсмажити, додати 250 мл бульйону (можна з кубика), посолити і поперчити, накрити кришкою і тушкувати до готовності капусти.
Ньокі відварити в солоній воді з лавровим листком. Як тільки спливуть, засікти 2-3 хв і виловити. Відправити їх на сковороду до капусти і добре перемішати. Перед подачею посипати тертим сиром.
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинарные сайты.
http://recepti.biz.ua рецепты салатов морепродукты
Рецепт салата с морепродуктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - рецепты с мидиями с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты для мультиварки, вкусно - паска рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter