Галушки
- Картопля варена в мундирі 12 шт.
- Картопля сира 15 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Сир 200 г
- Кріп 1 пуч.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Сіль, перець
- Сало свиняче з м'ясним прошарком 200 г
Зварити картоплю в мундирі, дати охолонути й очистити. Перемолоти на м'ясорубці. Сиру картоплю очистити і потерти на тертці для дерунів, 1 цибулину теж потерти. Якщо картопля почне темніти, то додати 1 ст. л. олії рослинної. Сиру картоплю продавити через марлю. Але «сік» не виливати, дати 1-2 хвилини постояти.
Злити тільки обережно, на денці залишиться «натуральний крохмаль». Змішати картоплю варену з сирим, і додати яйце, сіль, перець, борошно, крохмаль, «натуральний крохмаль». Замісити тісто.
Сир, кріп, сіль і яйце збити в комбайні.
На робочий стіл поставити посудину з водою, тому що тісто буде липнути до рук. Ліпити як булочки: в руці з тіста робити коржик в середину класти сирну масу. Воду закип'ятити, кидати за один раз небагато, галушки повинні лежати на дні в один шар. Варитися 3-5 хвилин з моменту спливання.
Цибулю нарізати з салом і підсмажити на сковороді.
Салат белочка рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Спартак фото картинки. Спартак картинки команды.
Рецепты Приготовления: салати з мясом.
Рецепты для ужина - французская кухня рецепты.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Поможем выйти замуж в Германию: украинская выпечка рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter