Франзольки
- Вода 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Фарш м´ясний (свино-яловичий) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сік томатний 2 скл.
Зробити тісто для пельменів: 1 яйце, 1 скл. холодної води, щіпка солі, борошна скільки візьме (тісто має бути круте).
Начинка: свино-яловичий фарш посолити, поперчити, додати подрібнену цибулю, моркву терту, спеції.
Розкачати пласт тіста тонко, викласти начинку рівним шаром.
Скачати в рулетик, закріпити краї, нарізати на шматочки по 3-4 см.
На сковороді розігріти олію й обсмажити франзольки з двох сторін.
Коли обсмажаться, залити томатним соком і тушкувати хвилин 10-15.
Закупка рецепты: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Мультиварки для выпечки.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - арахисовое масло рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Кухня разные рецепты Холодной закускиХолодные и горячие закуски, соусы, пицца и др
Рецепт торта медовикИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter