Франзольки

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
826 Франзольки
Фото - Франзольки
інгредієнти:
  • Вода 1 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 2 скл.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Фарш м´ясний (свино-яловичий) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сік томатний 2 скл.

Франзолькі інгредієнти Зробити тісто для пельменів: 1 яйце, 1 скл. холодної води, щіпка солі, борошна скільки візьме (тісто має бути круте).

Франзолькі Начинка: свино-яловичий фарш посолити, поперчити, додати подрібнену цибулю, моркву терту, спеції.

фото Франзолькі Розкачати пласт тіста тонко, викласти начинку рівним шаром.

Франзолькі Вода Скачати в рулетик, закріпити краї, нарізати на шматочки по 3-4 см.

Франзолькі Яйце На сковороді розігріти олію й обсмажити франзольки з двох сторін.

Франзолькі Борошно Коли обсмажаться, залити томатним соком і тушкувати хвилин 10-15.

Франзолькі Сіль

Закупка рецепты: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Мультиварки для выпечки.

Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - арахисовое масло рецепт с фото. Готовим со вкусом.

Кухня разные рецепты Холодной закускиХолодные и горячие закуски, соусы, пицца и др

Рецепт торта медовикИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты