Флан із кабачків та крабових паличок
- Кабачок (цукіні) 400 г
- Вершки (15%) 200 мл
- Крабові палички 6 шт.
- Яйце 2 шт.
- Крохмаль картопляний 0.5 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний
- Олія рослинна
Кабачки гарненько помити.
Почистити акуратно ножем, зробити 12 довгих "стрічок", вони знадобляться для прикраси.
"Стрічки" з кабачків зварити (хвилин 5) у киплячій воді.
Коли будуть готові, покласти в сито, щоб стекла вода.
Кабачки нарізати дрібними кубиками. Зварити в киплячій воді близько 10 хвилин. Злити воду, трохи віджати.
Нарізати крабові палички.
Вершки трохи збити з яйцями, додати крохмаль, сіль і перець. Потім додати до цієї суміші кабачки і крабові палички. Перемішати.
Розігріти духовку до 180 градусів. Формочки змастити рослинною олією. Скласти "стрічки" кабачків у формочки: 3 стрічки на 1 формочку.
Вилити суміш у формочки.
Тепер зробити водяну баню: викласти формочки в глибоке деко або сковороду, залити водою до 2/3 висоти формочок. Поставити в розігріту духовку.
Випікати близько 35-40 хвилин при температурі 180 градусів. Вийняти з духовки. Трохи охолодити.
Обережно провести ножем по формочці, щоб відокремити флан від країв. Перевернути на тарілку. Подавати теплим. Перед подачею можна розігріти в мікрохвильовій печі.
Настоящий суп харчо с фото - кулинарные сайты с рецептами и фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты в постРецепты на любой вкус и день
Рецепт пончики с чеснокомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Страви до святкового столу фотострави до святкового столу
Салат каперс. Фото салата с тунцом и каперсами.
Кулинарный сайт консервируемКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter