Ека

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1137 Ека
Ека
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш тонкий (половина аркуша) - 0,5 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сир твердий (солоний, краще сулугуні) - 30 г
  • Масло вершкове - 25 г
  • Сіль (небагато)

Ека інгредієнти  Отже, все дуже швидко і просто. Натерти сир на дрібній тертці. Сир можна брати будь-який, твердий, можна сулугуні. З останнім смачніше, але у мене його в цей раз не було. А взагалі ми пробували з різним сиром цю страву. .

Ека У тарілку (миску, каструлю . загалом, в глибоку ємність) налити холодну воду і розчинити в ній трохи солі. Занурити у воду лаваш, буквально на 2 секунди (якщо перетримати, лаваш порветься).

фото Ека На сковороді розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому лаваш з двох сторін. Перевертати акуратно, щоб не порвався.

Ека Лаваш тонкий Перевернули, і практично відразу розбиваємо яйце і посипаємо сиром.

Ека Яйце куряче Звертаємо, загинаючи краю лаваша так, щоб яйце не витекло (ну, намагаємося, по-крайній мірі). В ідеалі згорнути потрібно трикутничком, але в мене поки що виходить це через раз. Трикутник обсмажуємо протягом 3 хвилин, перевертаючи.

Ека Сир твердий Викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо в гарячому вигляді!.

Смачного!.

Консервация овощей. Консервации овощей- рецепт.

Вкусные рецепты для похудения - торт кукла рецепт с фото.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кокосовые кексы рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

recepti.biz.ua домашний майонез рецепт

Заварной крем рецепт recepti.biz.ua

recepti.biz.ua сайты с кулинарными рецептами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter