Ека
- Інгредієнти:
- Лаваш тонкий (половина аркуша) - 0,5 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Сир твердий (солоний, краще сулугуні) - 30 г
- Масло вершкове - 25 г
- Сіль (небагато)
Отже, все дуже швидко і просто. Натерти сир на дрібній тертці. Сир можна брати будь-який, твердий, можна сулугуні. З останнім смачніше, але у мене його в цей раз не було. А взагалі ми пробували з різним сиром цю страву. .
У тарілку (миску, каструлю . загалом, в глибоку ємність) налити холодну воду і розчинити в ній трохи солі. Занурити у воду лаваш, буквально на 2 секунди (якщо перетримати, лаваш порветься).
На сковороді розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому лаваш з двох сторін. Перевертати акуратно, щоб не порвався.
Перевернули, і практично відразу розбиваємо яйце і посипаємо сиром.
Звертаємо, загинаючи краю лаваша так, щоб яйце не витекло (ну, намагаємося, по-крайній мірі). В ідеалі згорнути потрібно трикутничком, але в мене поки що виходить це через раз. Трикутник обсмажуємо протягом 3 хвилин, перевертаючи.
Викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо в гарячому вигляді!.
Смачного!.
Консервация овощей. Консервации овощей- рецепт.
Вкусные рецепты для похудения - торт кукла рецепт с фото.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кокосовые кексы рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.ua домашний майонез рецепт
Заварной крем рецепт recepti.biz.ua
recepti.biz.ua сайты с кулинарными рецептами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter