Ечпочмак "По-татарськи"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
891 Ечпочмак "По-татарськи"
Фото - Ечпочмак
інгредієнти:
  • Кефір 2 скл.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Борошно 5 скл.
  • Дріжджі (сухі) 1 пач.
  • Баранина 300 г
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Бульйон (вода) 0.5 скл.
  • Перець чорний (мелений)

Ечпочмак

Ечпочмак М'ясо промити, нарізати шматочками величиною з лісовий горіх. Такими ж шматочками нарізати очищену картоплю, потім з'єднати з м'ясом, додати нашатковану ріпчасту цибулю, 2 ст. л. олії, сіль, перець. Все ретельно перемішати.

фото Ечпочмак Тісто замісити (кефір, сіль, борошно, дріжджі, 2 ст. л. олії).

Тісто нарізати шматками, як для пиріжків, надати їм форму кульки і розкотити коржики величиною з чайне блюдце. На коржі покласти приготовлену начинку, підняти з трьох боків краї тіста і защипати, а у середині залишити отвір, щоб вийшов трикутник.

Ечпочмак Вироби покласти на змащене олією деко, через деякий час змастити верх яйцем і поставити в духовку. Через півгодини ечпочмаки вийняти, налити в них бульйон і знову посадити в піч. Ечпочмак печеться приблизно 40 хвилин.

Ечпочмак

http://recepti.biz.uaПроизводство соусов

Рецепт салата тещин язык. Рецепт салата с отварным языком.

ТутКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

рецепт бисквитного рулета с кремом

Морепродукты салат рецепт. Рецепты салата из морепродуктов.

ЗдесьКоктейли и домашнее приготовление вин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter