Ечпочмак "По-татарськи"
- Кефір 2 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Борошно 5 скл.
- Дріжджі (сухі) 1 пач.
- Баранина 300 г
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Бульйон (вода) 0.5 скл.
- Перець чорний (мелений)
М'ясо промити, нарізати шматочками величиною з лісовий горіх. Такими ж шматочками нарізати очищену картоплю, потім з'єднати з м'ясом, додати нашатковану ріпчасту цибулю, 2 ст. л. олії, сіль, перець. Все ретельно перемішати.
Тісто замісити (кефір, сіль, борошно, дріжджі, 2 ст. л. олії).
Тісто нарізати шматками, як для пиріжків, надати їм форму кульки і розкотити коржики величиною з чайне блюдце. На коржі покласти приготовлену начинку, підняти з трьох боків краї тіста і защипати, а у середині залишити отвір, щоб вийшов трикутник.
Вироби покласти на змащене олією деко, через деякий час змастити верх яйцем і поставити в духовку. Через півгодини ечпочмаки вийняти, налити в них бульйон і знову посадити в піч. Ечпочмак печеться приблизно 40 хвилин.
http://recepti.biz.uaПроизводство соусов
Рецепт салата тещин язык. Рецепт салата с отварным языком.
ТутКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
рецепт бисквитного рулета с кремом
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салата из морепродуктов.
ЗдесьКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter